MARDİN / KIZILTEPE - KOÇHİSAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Öğretmenler günü okul içi etkinliğimiz. Okul müdürümüz  Kenan AKAN'a teşekkür ederiz

Kas

Kızıltepe Belediyesi ve Kızıltepe Kaymakamlığı  tarafından hazırlanan LGS Denemesi okulumuzda uygulanmıştır.

Nesrin ÜÇDAĞ hocamız tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız

Kas

SÜMEYYE ELİF CEYLAN  HOCAMIZ TARAFINDAN  ÇEDES DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN DEĞERLER EĞİTİMİ PANOMUZ

FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN BALON UÇURMA

Kas

Değerler Eğitimi kapsamında okulumuzun Sosyal Bilgiler Öğretmeni ve öğrencilerimiz tarafından "Vatan Sevgisi" konulu değerin panosu hazırlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda Türkçe Öğretmenleri Esma SEVGİ ve Orhan ELALMIŞ koordinatörlüğünde çoşku ile kutlandı.

Ekm

OKULUMUZ GENELİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE 2. LGS DENEME  SINAVI YAPILMIŞTIR.

Ekm

2023-2024 Okul Aile Birliği Toplantımızı değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda, okulumuzda bayrak töreni sırasında İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında başta çocuklar olmak üzere

hayatını kaybedenler için dualar yapıldı ve saygı duruşu gerçekleştirildi.

Ekm

OKULUMUZ GENELİ LGS DENEME  SINAVI YAPILMIŞTIR.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığının şiddeti önleme kararları kapsamında okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Gülcan ERMİŞ PİŞKİN tarafından öfke yönetimi konulu pano düzenlendi.

Ekm

"15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi" konulu panoyu okulumuzun Sosyal Bilgiler Öğretmeni Selahattin ARTAR ve öğrencilerimiz düzenledi. Çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.