MARDİN / KIZILTEPE - KOÇHİSAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Ekm

Okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri, Sümeyye Elif Ceylan ve  Mahmut Doğan tarafından  Mevlid-i Nebi Haftası programı kapsamında Kuran-ı Kerim tilaveti, mevlit ve şiir okuma etkinliği düzenlenmiştir.

Eyl

Okul Psikolojik Danışmanımız Gülcan ERMİŞ PİŞKİN  tarafından 5. sınıf öğrencilerimize kaynaştırma etkinliği uygulanmıştır.

Eyl

Okul Psikolojik danışmanımız Gülcan Ermiş Pişkin tarafından  8. sınıf öğrencilerimizle LGS grup rehberliği, motivasyon çalışması yapılmıştır.

Eyl

Okulumuzun Psikolojik Danışmanı  Gülcan Ermiş Pişkin tarafından 5. sınıf öğrencilerimize uygulanan oryantasyon eğitiminden bir kaç kare

Haz

Vergi algısının olumlu yönde güçlendirilmesi, toplumsal bir davranış biçimi olarak vergi bilincinin içselleştirilmesine katkı sağlanması amacıyla  Vergi Haftası kapsamında okulumuzun 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik vergi bilincini geliştirme eğitimleri verilmiştir.

May

Sınava girecek 8.sınıf öğrencilerine koçluk sisteminde yer alan öğrenci ve öğretmenlerimizin plan, program ve eğitim metotları Fen Bilimleri Öğretmeni Hevin ÇELİK ve Matematik Öğretmeni Nesrin ÜÇDAĞ tarafından hazırlandı, koçluk sistemi uygulandı.

May

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuza gönderilen deneme sınavının 4. sayısını 8. sınıf öğrencilerimize uyguladık.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

May

Okulumuz öğrencilerinin yaptığı ayet, hadis, ebru, hat, tezhip ve tüm derslerde yaptıkları çalışmalardan bazıları sergide yerlerini aldı.

May

Okulumuzda “Hayırda Yarışanlar Etkinliği” kapsamında SMA hastası olan İlknur YILMAZ için zarflar dağıtıldı. Toplanan zarflar ailesine teslim edildi. Bu sayede akran çocuklar arasındaki iletişim kuvvetlendi ve iyilikte yarış arttı. Etkinliğin yürütücüsü okulumuzun Türkçe Öğretmeni ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü Danışman Öğretmeni Esma SEVGİ ve İngilizce Öğretmeni Gözdenur BORAZAN'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda "Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması" konulu semineri Sosyal Bilgiler Öğretmeni Selahattin ARTAR ve Matematik Öğretmeni Nesrin ÜÇDAĞ verdi.

May

"Mesleki Rehberlik ve Kişisel Gelişim" bağlamında İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Özkan İshak LATİFECİ ve Murakıp Ercan KAYA okulumuzdaki 8. Sınıf öğrencilerimize meslekler hakkında bilgi verdi. Kendilerine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun 7/B sınıf öğretmeni Selahattin ARTAR koordinatörlüğünde okulumuz bahçesinde kahvaltı etkinliği yapıldı.

May

8.  sınıf öğrencilerimize yönelik genel ve mesleki liseleri tanıtımı seminerini Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Yusuf AYDİN tarafından yapıldı.