MARDİN / KIZILTEPE - KOÇHİSAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI  ÖĞRETMEN VE İDARE BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ TARAFINDAN DAĞITILMIŞTIR

Nis

5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ERGENLİK SUNUMU YAPILMIŞTIR

Mrt

1-7 Mart deprem haftası münasebetiyle  deprem esnasında yapılması gerekenler ile ilgili tüm öğrencilerimize  eğitici videolar izletilmiştir.

Mrt

7. SINIF ÖĞRENCİMİZ NURJİN ABİÇ İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZU TEMSİL ETMİŞTİR.

Şbt

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA FİNALE KALIP BİRİNCİ OLAN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBERİK EDERİZ.

Şbt

ÜST ÖĞRENİM KURUMLARI TANITIMI KAZANIMI GEREĞİNCE OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ TARAFINDAN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE SUNUM YAPILMIŞTIR.

Ock

Kızıltepe Belediyesi ve Kızıltepe Kaymakamlığı  tarafından hazırlanan LGS Denemesi okulumuzda uygulanmıştır.

OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVALARI DÜZENLENMİŞTİR

Ock

Enerji verimliliği İLE İLGİLİ ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN SUNUM, PANO ÇALIŞMALARI YAPILMIŞTIR